top of page
ESTEPONA.PNG

Estepona

“ De tuin van de Costa del Sol”Een wondermooie Stad aan de Costa del Sol in de Zuid Spaanse provincie Malaga met haar typische Andalusische sfeer.

Vooral bekend voor haar bloemenpracht ; een netwerk van kleine, witte straatjes met gedecoreerde vrolijke bloempotten in het oude centrum en haar botanische tuin Orchidarium (www.orchidariumestepona.com).


Estepona is trouw gebleven aan haar vissersdorp roots en is de thuisbasis van de vissersvloot, en van winkels en restaurants, evenals een zondagsmarkt.De gemeente strekt zich uit over meer dan 21km langs de Middellandse Zee en omvat enkele van de beste en rustigste stranden aan de Costa del Sol.

Estepona biedt ook een scala van watersporten zoals zeilen, jetskiën en duiken en stranden in overvloed.

Voor ieder wat wils, maar iedereen is zo uniek en heeft andere noden.


 

Manilva
 

Manilva ligt aan de zuidwestelijke rand van de provincie Malaga, op de grens met Sotogrande in de provincie Cadiz.

De stad is opgesplitst in twee delen, de badplaats en het charmante witte dorp, gelegen op slechts 3 kilometer van de kust. Het dorp zelf, het oorspronkelijke Manilva, wordt begrensd door een prachtige wijngaard van Moscatel Druiven, die voornamelijk gebruikt wordt voor het maken van zoete wijn.

De zandstranden van Manilva zijn rustig en nog ongerept.
U vindt hier verschillende chiringuitos waar je lokale gerechten kan proeven in een ongedwongen sfeer ; vb Chiringuito Manilva Beach is een typische Spaanse chiringuito die ook ligbedden en parasols verhuurd, de paella is hier rijkelijk gevuld met verse zeevruchten en smaakt nóg beter met een glas Verdejo.

 

Manilva is gelegen in een gebied met een hoge dichtheid aan golfbanen, waaronder: La Duquesa, Alemnara in Sotogrande, Alcaidesa Golf in San Roque, en Doña Julia in Casares, waardoor het de perfecte centrale locatie is om de vele golfbanen aan de Costa del Sol te bereiken.

 download de app :get your guide 
deze geeft je tal van suggesties op je locatie.

bottom of page